Περιποιήσου τον εαυτό σου στις γιορτές και δώσε λάμψη

Καθώς οι γιορτές των Χριστουγέννων πλησιάζουν, το άγχος και η μελαγχολία που έρχονται μαζί τους, τείνουν να επηρεάζουν πολύ την ψυχολογία μας και κατ’ επέκταση βασικά σημεία του σώματός μας.

Η εξωτερική μας εμφάνιση θέλουμε να είναι στα καλύτερα της, ενόψει και των γιορτών, οπότε δεν έχουμε παρά να φροντίσουμε γι’ αυτό, χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα προϊόντα.

Το πρώτο σημείο που πρέπει να περιποιηθούμε είναι τα μαλλιά, τα οποία χρειάζονται εκτός από ενυδάτωση και τη λάμψη που τους αξίζει. Έτσι, το ξηρό λάδι περιποίησης Huile Prodigieuse®, είναι ότι πρέπει για εσάς που ζητάτε άμεση επανόρθωση και ταυτόχρονα μαλλιά με μοναδική υφή και υπέροχο άρωμα. Το λάδι αυτό αποτελείται από 6 φυτικά έλαια και βιταμίνη Ε, ενώ η έλλειψη συντηρητικών και σιλικόνης το κάνει ιδανικό. Το συγκεκριμένο προϊόν αποτελεί βασικό στοιχείο της σειράς προϊόντων Prodigieux® Care, της εταιρείας NUXE. Για επιπλέον χρυσαφένια λάμψη, προτείνουμε και το Huile Prodigieuse Or® της ίδιας σειράς.

Αφού, λοιπόν, περιποιηθήκαμε τα μαλλιά μας, επόμενο είναι το πρόσωπό μας. Εννοείται ότι ο κρύος καιρός και οι ρύποι επιβαρύνουν πολύ την επιδερμίδα μας, με αποτέλεσμα να ξηραίνει αρκετά. Η σειρά της BIODERMA CLUB, HYDRABIO, βοηθάει τόσο στην ενυδάτωση της επιδερμίδας αλλά και στην έξτρα λάμψη της, χάρη στο μοναδικό Aquagenium® που περιέχει, το οποίο ενεργοποιεί τη φυσική διαδικασία ενυδάτωσης των άνω στρωμάτων του δέρματος. Στη σειρά περιλαμβάνονται προϊόντα για τον καθαρισμό, τη θεραπεία, τη διατήρηση και την προστασία του δέρματος.

Τόσο τα προϊόντα της BIODERMA και της NUXE είναι ιδανικά για τις βασικές «διορθώσεις» του δέρματος στο σώμα μας, δηλαδή την ενυδάτωση, την απολέπιση και την προστασία. Μπορεί να μην είναι τόσο εκτεθειμένο όσο το πρόσωπο, αλλά και αυτό επηρεάζεται από τις χαμηλές θερμοκρασίες και πρέπει να το φροντίζουμε ανελλιπώς.

Νικόλ

Αγαπάω τα αστυνομικά βιβλία και τα ωραία κάδρα. Φωτογραφίζω τους πάντες και τα πάντα ενώ απολαμβάνω φαγητά, γλυκά και κλασικές ταινίες. Λατρεύω τη Θεσσαλονίκη, όπου ζω και ξεχωρίζω από τις κατσαρές μου μπούκλες.

Χωρίς σχόλια

Το σχόλιο σας