Μαμά και παιδί: Δραστηριότητες για τη γιορτή της μητέρας

Η γιορτή της μητέρας είναι ένα από τα καλύτερα δώρα για τη μαμά και το παιδί: άνοιξη, λουλούδια, εκδηλώσεις αγάπης! Για φέτος, σας ετοιμάσαμε ένα οδηγό με όλα όσα μπορείτε να κάνετε αυτή την ημέρα:

Η ζώνη παιδικών προβολών του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης που εγκαινιάστηκε τον Φεβρουάριο και αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους, συνεχίζεται: κάθε Κυριακή στις 12:00, το Φεστιβάλ δίνει ραντεβού με τους μικρούς σινεφίλ στο Ολύμπιον με τις καλύτερες παιδικές ταινίες!

Συναρπαστικές ιστορίες γεμάτες φαντασία και δράση, νέες περιπέτειες και αγαπημένοι ήρωες από όλο τον κόσμο έρχονται στη μεγάλη οθόνη, γοητεύοντας τους μικρούς σινεφίλ και τους φίλους τους. Την Κυριακή 14/5 προβάλλεται η ταινία: «Σον το πρόβατο» των Μαρκ Μπάρτον και Ρίτσαρντ Στάρζακ: Μια ξεκαρδιστική περιπέτεια με πρωταγωνιστή το πρόβατο Σον, που με τις αταξίες του θα σκορπίσει το χάος στη φάρμα των ζώων. (Τιμή εισιτηρίου: 3€)

Στο Ανέμι Καφέ στη Νέα Ραιδεστό, ετοιμάζεται να στηθεί μια ολοήμερη γιορτή για εκείνη την ημέρα! Από τις 11 το πρωί πολλές εκπλήξεις και δραστηριότητες περιμένουν μικρούς και μεγάλους. Δείτε περισσότερα στο event στο Facebook: https://www.facebook.com/events/2279578272268111/

Αν είστε εσείς το παιδί, τότε χαρίστε στη μαμά σας μια ολοήμερη περιποίηση μαζί με εσάς! Οι επιλογές αμέτρητες: μασάζ, μανικιούρ, πεντικιούρ, μια αλλαγή στα μαλλιά… Κλείστε έγκαιρα το διπλό ραντεβού σας για το Σάββατο και ετοιμαστείτε να περάσετε μια Κυριακή συζητώντας για την από κοινού εμπειρία σας!

Το κυριακάτικο τραπέζι μπορεί αυτή την ημέρα να πάρει άλλη αξία! Τώρα που ο καιρός μας χαρίζει ηλιοφάνεια, εκμεταλλευτείτε τη βεράντα ή κάποιο κοντινό εξοχικό μέρος και περάστε μερικές ώρες οικογενειακής γαλήνης τιμώντας αυτή την ημέρα!

Photo: Global Panorama

Μάρθα Οστιούνη

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη και με μεγάλη χαρά ζω πλέον στην Αθήνα. Ασχολούμαι με τη συγγραφή κειμένων για διάφορα θέματα καθώς επίσης και με τη διαχείριση λογαριασμών social media για διάφορες εταιρείες. Τον ελεύθερο μου χρόνο δαμάζω τις μπούκλες μου πίνοντας λευκό κρασί σε μικρά μέρη.

Χωρίς σχόλια

Το σχόλιο σας