V for Life : Έμπνευση για ζωή, γιατί la vita e bella! Νέοι, ωραίοι και φρέσκοι άνθρωποι σε μια νέα διαδικτυακή πρόταση από τη Θεσσαλονίκη για να μας δώσει απλές συμβουλές καθημερινότητας, ομορφιάς, μόδας, ευεξίας και άθλησης με προτάσεις για τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς και όχι μόνο!
Για όλα όσα μας απασχολούν!
Ελάτε…

Η Ομάδα

Κωνσταντίνος Καλοκασίδης

Δερματολόγος – αφροδισιολόγος, Eπιστημονικός συνεργάτης στην Β΄ Πανεπιστημιακή Δερματολογική Κλινική του Α.Π.Θ. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής Α.Π.Θ. Εχει δημοσιεύσει 9 ιατρικές ερευνητικές εργασίες σε διεθνή Ιατρικά Περιοδικά στο χώρο της δερματολογίας, ενώ έχει συμμετέχει και στην συγγραφή 2 κεφαλαίων σε ιατρικά συγγράμματα στο χώρο της παιδιατρικής και της κλινικής διατροφικής.

Μάρθα Οστιούνη

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη και με μεγάλη χαρά ζω πλέον στην Αθήνα. Ασχολούμαι με τη συγγραφή κειμένων για διάφορα θέματα καθώς επίσης και με τη διαχείριση λογαριασμών social media για διάφορες εταιρείες. Τον ελεύθερο μου χρόνο δαμάζω τις μπούκλες μου πίνοντας λευκό κρασί σε μικρά μέρη.

Βασίλης Βασιλείου

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη, έπαιξα μπάλα στην αυλή της Αγίας Σοφίας, μπάσκετ στην Ικτίνου. Αγαπώ τα ταξίδια, ιδιαίτερα όσα δεν έχω κάνει ακόμα, το Ασύρτικο Σαντορίνης, το Côte-d'Or και το Barolo. Έχω τερματίσει Ironman Triathlon Full Distance και όταν δεν εργάζομαι στο φαρμακείο μου, στην οδό Μητροπόλεως 113 στη Θεσσαλονίκη, θα με πετύχετε να προετοιμάζομαι για τον επόμενο, κατά πάσα πιθανότητα αδιανόητο, αθλητικό στόχο.

Νικόλ

Αγαπάω τα αστυνομικά βιβλία και τα ωραία κάδρα. Φωτογραφίζω τους πάντες και τα πάντα ενώ απολαμβάνω φαγητά, γλυκά και κλασικές ταινίες. Λατρεύω τη Θεσσαλονίκη, όπου ζω και ξεχωρίζω από τις κατσαρές μου μπούκλες.

Γιώργος Ψωμιάδης

O Γιώργος Ψωμιάδης γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 1996. Σπουδάζει στο τμήμα Φιλολογίας του Α.Π.Θ. αλλά το μεράκι του βρίσκεται αλλού. Ασχολείται με την δημοσιογραφία και την επικοινωνία και είναι blogger στην HuffPost Greece. Διαβάζει λογοτεχνία και συγγράφει, ενώ κύριο χαρακτηριστικό του είναι η αθεράπευτη αισιοδοξία του

Ευάγγελος Ακτσαλής

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και σπούδασα Ιατρική στη Θεσσαλονίκη. Πριν πεθάνω σε αυτήν, πρόλαβα και φυγοκεντρήθηκα στην Κρήτη για Αγροτικό, στην Αγγλία και την Αθήνα για ειδίκευση στην Πλαστική Χειρουργική και στην Ιταλία, την Ισπανία και το Βέλγιο για εξειδίκευση πάνω σε αυτό που με αρέσει να κάνω περισσότερο, την Αισθητική Χειρουργική προσώπου και μαστού. Μάρτυς μου το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Πλαστικής, Επανορθωτικής & Αισθητικής Χειρουργικής (E.B.O.P.R.A.S.), του οποίου είμαι διπλωματούχος από το 2011. Από το 2012 διατηρώ ιατρεία σε Θεσσαλονίκη (εξ ου και Ηρακλής) και Σέρρες (άριστος ακανές). Οι δυο μου κόρες είναι η αξεπέραστη πηγή έμπνευσης σε ό, τι κάνω.

Ρήγας Σαντάς

Eξειδικευμένος Αθλητίατρος-Τραυματιολόγος Ορθοπαιδικός Χειρουργός. Λάτρης της επιστημονικής εξέλιξης της τρέχουσας μοντέρνας μικροεπεμβατικής χειρουργικής και σίγουρα κοντά σας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Δημήτρης Κασίμης

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και σπούδασε Φυσική Αγωγή στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.Η αγάπη του για τον αθλητισμό τον οδήγησαν στην ενασχόληση του με την προπονητική επαγγελματικά. Μέχρι και σήμερα αποτελεί ένα από τους λίγους στο χώρο της προπονητικής με άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος Προπονητή. Έχει εργαστεί ως Προπονητής της Εθνικής ομάδας τριάθλου (2004 - 2010). Παράλληλα με την προπονητική ασχολείται ενεργά με τον αθλητισμό και ως αθλητής, τόσο εξαιτίας της αγάπης του με τον αθλητισμό, αλλά και για να αποκομίζει και ο ίδιος εμπειρίες τις οποίες στη συνέχεια θα μεταλαμπαδεύσει στους αθλητές του.

Αριστοτέλης Σπηλιωτόπουλος

Μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης τα τελευταία χρόνια, ενημερώνομαι διαρκώς για ό,τι αφορά το style, beauty και lifestyle χώρο. Συντάκτης από το 2012, με αδυναμία στις αμερικανικές σειρές και το σινεμά, τα μικρά καφέ και τις ιδιαίτερες γεύσεις.

Θωμάς Βανάκας

Αναισθησιολόγος – Βελονιστής Yπεύθυνος Ιατρείου πόνου Βιοκλινικής θεσσαλονίκης. Παρακολούθησε διετές πρόγραμμα του Εκπαιδευτικού Ινστιτούτου Βελονισμού (ICMART) και απόκτηση του Διπλώματος Βελονισμού που χορηγεί το Δ.Σ. της Ιατρικής Εταιρείας Βελονισμού Ελλάδος. Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο με θέμα «Η Νευροφυσιολογία του Βελονισμού – Τεχνικές ενίσχυσης του αποτελέσματος του Βελονισμού». Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο με θέμα «Κλινικά πρωτόκολλα ωτοβελονισμού».