5 κοντινοί προορισμοί για το ΣΚ

Το 2018 μάθαμε πως η 25η Μαρτίου και η 28η Οκτωβρίου πέφτουν Κυριακή και μας κόβουν τα τριήμερα. Εμείς όμως αγαπάμε τα ταξίδια έστω και σε κοντινούς προορισμούς. Ποιους ξεχωρίσαμε για χειμερινές αποδράσεις;

Bansko

 Το Bansko είναι ένας κοντινός προορισμός στο εξωτερικό που ο οποιοσδήποτε μπορεί να πάει με ένα αμάξι. Αν και έχει συνδεθεί με εκδρομές από φοιτητές κυρίως, τα καταλύματα του προσφέρουν μοναδικές επιλογές χαλάρωσης και ξεκούρασης για όλες τις ηλικίες! Δεν είναι απαραίτητο να είστε δεινοί σκιέρ ή ξενύχτηδες, μπορείτε απλώς να επιλέξετε ένα κατάλυμα χαλάρωσης & spa για ένα αξέχαστο διήμερο!

 3-5 πηγάδια

Τα 3-5 πηγάδια στη Νάουσα είναι ο απόλυτος προορισμός για την απόδραση του Σαββατοκύριακου, κάτι λιγότερο από 2 ώρες από τη Θεσσαλονίκη. Ο προορισμός αυτός ενδείκνυται για τους λάτρεις του σκι και φυσικά για όσους θέλουν να ξεσκάσουν από τη ρουτίνα της δουλειάς! Φροντίστε μόνο να επιβεβαιώσετε πως το χιόνι έχει πέσει και σας περιμένει!

Μέτσοβο

Παρασκευή, μόλις τελειώσεις τη δουλειά είσαι έτοιμος για την απόδραση προς το Μέτσοβο! Ιδανικός χειμερινός προορισμός για παρέα ή ζευγάρια, παρέα με καλό φαγητό και υπέροχο κρασί. Αξίζει να περπατήσετε και να δώσετε στον εαυτό σας τις ώρες χαλάρωσης που του αξίζουν. Αν το πετύχετε και χιονισμένο, θα είστε έξτρα τυχεροί, δημιουργώντας απέναντι επιπλέον ατμόσφαιρα!

Μετέωρα

Σίγουρα έχετε δει μια μαγευτική φωτογραφία από αυτό το μέρος και απορήσατε με το γεγονός ότι βρίσκεται στην Ελλάδα. Όμως είναι γεγονός. Τα Μετέωρα είναι από τα πιο γραφικά και όμορφα μέρη του κόσμου, με τους τεράστιους φυσικούς ογκόλιθους θα σας μαγέψει. Εκεί, επικράτησε ο μοναχισμός, γι’αυτό στα Μετέωρα σήμερα θα βρείτε 6 επισκέψιμες μονές, να συνδυάσετε με την εκδρομή σας.

Πήλιο

To Πήλιο προσφέρει αρκετές επιλογές και είναι ένας μοναδικός συνδυασμός βουνού και θάλασσας. Τα χωριά του Πηλίου ενδείκνυνται για σύντομες διακοπές όλο το χρόνο! Μπορείτε φυσικά να συνδυάσετε αυτή την εξόρμηση με διαμονή στο Βόλο και ημερήσια εκδρομή σε κάποια από τα χωριά του Πηλίου που βρίσκονται χαμηλά. Ομοίως, αν δε σας αρέσει η μοναξιά και οι απότομες στροφές, επιλέξτε ένα από τα πιο κεντρικά χωριά, όπως η Μακρινίτσα!

Εκτός από κέφι και καλή διάθεση, εξοπλιστείτε με ένα καλό κινητό ή μια φωτογραφική μηχανή για να απαθανατίσετε τις στιγμές σε αυτά τα ξεχωριστά μέρη!

Μάρθα Οστιούνη

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη και με μεγάλη χαρά ζω πλέον στην Αθήνα. Ασχολούμαι με τη συγγραφή κειμένων για διάφορα θέματα καθώς επίσης και με τη διαχείριση λογαριασμών social media για διάφορες εταιρείες. Τον ελεύθερο μου χρόνο δαμάζω τις μπούκλες μου πίνοντας λευκό κρασί σε μικρά μέρη.

Χωρίς σχόλια

Το σχόλιο σας