4 εύκολοι προορισμοί για διακοπές

Αν είσαι από αυτούς που η άδεια σου είναι κάτι αόριστο ακόμη και τρομοκρατείσαι όταν βλέπεις τις τιμές στα ύψη στα κοσμοπολίτικα νησιά, εμείς είμαστε εδώ να σου προτείνουμε λύσεις πιο εναλλακτικές, μα πάντα πανέμορφες!

Σαμοθράκη:

Αν και λένε ότι για να χαρείς τη Σαμοθράκη πρέπει να απολαύσεις το ελεύθερο κάμπινγκ, εμείς μπορούμε να σου πούμε πως η Σαμοθράκη είναι πανέμορφη έτσι κι αλλιώς, ειδικά αν είσαι φαν του γυμνισμού! H Σαμοθράκη βρίσκεται στο Βόρειο Αιγαίο και είναι προσβάσιμη με ferry boat από την Καβάλα και την Αλεξανδρούπολη.

Θάσος:

Μένουμε στα Βόρεια, αυτή τη φορά με ένα νησί που έχει «στιγματιστεί» ως οικογενειακό! Κάθε τόπος, όμως, έχει τη δική του ομορφιά! Ήσυχο ομολογουμένως νησί, έχει ταυτιστεί από όσους επισκέπτονται την Καβάλα! Aν, λοιπόν, δεν έχετε όρεξη για κάτι πιο κυκλαδίτικο και μακρινό, η Θάσος θα σας αποζημιώσει με τις καταπράσινες παραλίες και το πράσινο!

Σύρος:

Ένα μάλλον παρεξηγημένο νησί κι επισκιασμένο από τα κοντινά της Τήνου και της Μυκόνου! Με έντονες τις ιταλικές επιρροές, απολαμβάνεις το πρώτο μπάνιο σου στα Βαπόρια και τις επόμενες ημέρες εξερευνείς τις άλλες παραλίες. Επιβάλλεται μια επίσκεψη στην Άνω Σύρο και το Μουσείο του Μάρκου Βαμβακάρη, όπως επίσης και στο Θέατρο Απόλλων και το Δημαρχείο στο κέντρο της Ερμούπολης. Καλό φαγητό, όμορφα μπαράκια και ήρεμες παραλίες προσφέρουν ξεγνοιασιά και ημέρες χαλάρωσης!

Αμμουλιανή:

Εντάξει εδώ δε θα πας για 5-10 ημέρες, αλλά είναι ό,τι καλύτερο για διακοπές… σαββατοκύριακου! Με ferry boat από την Τρυπητή ή την Ουρανούπολη, στην Αμμουλιανή θα φας καλά και θα περάσεις μοναδικές στιγμές! Προτίμησε αυτό το νησί με τη σχέση σου για το Π-Σ-Κ του Αυγούστου που η πόλη θα είναι άδεια και θα μαγευτείς από τις όμορφες παραλίες της!

Μάρθα Οστιούνη

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη και με μεγάλη χαρά ζω πλέον στην Αθήνα. Ασχολούμαι με τη συγγραφή κειμένων για διάφορα θέματα καθώς επίσης και με τη διαχείριση λογαριασμών social media για διάφορες εταιρείες. Τον ελεύθερο μου χρόνο δαμάζω τις μπούκλες μου πίνοντας λευκό κρασί σε μικρά μέρη.

Χωρίς σχόλια

Το σχόλιο σας