Φάκελος γρίπη: Θωράκισε τον οργανισμό σου με τα κατάλληλα συμπληρώματα

Μαζί με την έλευση  του κρύου, αρχίζουν να αυξάνονται και τα κρούσματα των ιώσεων αλλά κυρίως των μικρών αλλά καθόλου αθώων κρυωμάτων. Ο οργανισμός μας καλείται να αντιμετωπίσει τα συμπτώματα αυτά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ωστόσο, για να ενισχύσουμε την άμυνα του οργανισμού μας στις πολικές θερμοκρασίες, αλλά και για να τον θωρακίσουμε υπάρχουν μερικά απλά αλλά βασικά tips.

Πολλά υγρά, κυρίως ζεστά: Η κούπα με το τσάι αποτελεί επέκταση του χεριού μας έτσι κι αλλιώς τον χειμώνα, ωστόσο το χαμομήλι και το τσάι του βουνού είναι δυο πολύ καλές επιλογές για να τονώσετε το ανοσοποιητικό σας. Ταυτόχρονα, μια ζεστή σοκολάτα ή λίγο ζεστό γάλα, θα καταφέρει να σας δώσει όλα όσα χρειάζεστε.

Ξεκούραση: Η υπερβολική πίεση και το άγχος, καθώς και η «κατάχρηση» της ενέργειας μας, συμβάλλουν στην εξασθένηση του οργανισμού. Ένας καλός ύπνος, μια ώρα χαλάρωσης στο σπίτι, μπορούν να βοηθήσουν σε μια γρήγορη και ολοκληρωμένη ανάκτηση δυνάμεων.

Διατροφή & Συμπληρώματα: Το καλό και γεμάτο θετικά στοιχεία φαγητό δίνει ακόμα περισσότερη δύναμη και ενισχύει την άμυνά μας. Όταν αυτό δεν είναι αρκετό, υπάρχουν πολλά συμπληρώματα διατροφής που καλύπτουν όλες τις ανάγκες μας, μικρές ή μεγάλες. Επενδύστε στις σούπες, τα λαχανικά και τα φρούτα, που περιέχουν τα κατάλληλα συστατικά για την προτασία σας!

Βιταμίνες: Το Echinaforce Protect συνδυάζει την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος με την αντιιική και αντιβακτηριδιακή του δράση, όχι για να σκοτώσει ή να απενεργοποιήσει τα βακτήρια των λοιμώξεων, αλλά για να διεγείρει τα αντισώματα του οργανισμού. Οι 40 ταμπλέτες του, μπορούν να σας «ηρεμήσουν» καθώς αναλαμβάνουν την αντιμετώπιση οποιουδήποτε κρυώματος.

Ταυτόχρονα, το Echinacea & Zinc & Vitamin C, με τα αναβράζοντα δισκία του, αποτελούν ακόμα μια δυνατή επιλογή στην ενίσχυση της άμυνάς μας. Κι αυτός γιατί εκτός της Εchinacea, τα δισκία περιλαμβάνουν τόσο Ψευδάργυρο, όσο και Βιταμίνη C, καθιστώντας το ένα ανεκτίμητο συμπλήρωμα διατροφής και όχι μόνο.

Νικόλ

Αγαπάω τα αστυνομικά βιβλία και τα ωραία κάδρα. Φωτογραφίζω τους πάντες και τα πάντα ενώ απολαμβάνω φαγητά, γλυκά και κλασικές ταινίες. Λατρεύω τη Θεσσαλονίκη, όπου ζω και ξεχωρίζω από τις κατσαρές μου μπούκλες.

Χωρίς σχόλια

Το σχόλιο σας