Τo outfit της συναυλίας

Το καλοκαίρι είναι η εποχή της συναυλίας, ανάμεσα σε πολλά άλλα! Όπως ήδη είπαμε, οι επιλογές είναι πολλές κι εσύ θα πρέπει να είσαι ανάλογα ντυμένη!

Τα παπούτσια

Μην κάνεις ποτέ το λάθος να πας σε συναυλία με ανοιχτά παπούτσια και πολύ περισσότερο με τακούνια. Αν πηγαίνεις κατευθείαν από τη δουλειά, τότε φρόντισε να έχεις μαζί σου ένα δεύτερο ζευγάρι. Ο λόγος; Θέλεις να κινείσαι και χοροπηδάς στα αγαπημένα σου τραγούδια με άνεση!

To παντελόνι

Και εδώ η πιο άνετη επιλογή είναι και η καλύτερη! Ιδανικά, το τζιν που έχει γίνει δεύτερο δέρμα σου, ένα σόρτς ή κάποιο, όχι πολύ κοντό, φόρεμα που θα σε κάνουν να νιώθεις όμορφα και ασφαλή για να απολαύσεις το γεγονός. Ομοίως, μπορείς να επιλέξεις και κάποια παντελόνα σε σωστό μήκος!

Η μπλούζα

Το t-shirt με ή χωρίς μανίκι παραμένει ιδανική επιλογή. Προτίμησε σκούρα χρώματα καθώς ειδικά σε συναυλίες ανοιχτού χώρου το να λερωθείς είναι αρκετά συχνό και εύκολο και δε θες να είσαι τόσες ώρες με έναν εμφανή λεκέ!

Η τσάντα

Σίγουρα θα το έχεις σκεφτεί κι εσύ πως αν κάτι πρέπει να αποφύγεις αυτό είναι μεγάλη τσάντα και όχι μόνο για λόγους ασφάλειας! Η μεγάλη τσάντα θα δυσκολέψει τις κινήσεις σου, όσοι θα πας να προσπεράσεις θα σε στραβοκοιτάξουν κι εσύ θα αναγκαστείς να περάσεις τη συναυλία έχοντας στο πίσω μέρος του κεφαλιού σου αν τα πράγματα είναι στη θέση τους! Γι’αυτό, προσπάθησε είτε να χρησιμοποιήσεις πιθανές τσέπες για τα απολύτως απαραίτητα ή να πάρεις ένα μικρό τσαντάκι, ιδανικά χιαστί!

+Για να μην κρυώσεις

Επειδή ο καιρός τα βράδια δεν είναι σίγουρα ζεστός, καλό είναι να είσαι προετοιμασμένη. Συνδύασε το look σου με κάποιο φουλάρι που να σε κρατάει ζεστή. Εναλλακτικά, μπορείς να έχεις μαζί σου κάποιο φαρδύ πουκάμισο ή μια ζακέτα/πουλόβερ.

Φυσικά, εκτός από τα παραπάνω κι ανάλογα με το είδος και το μέρος της συναυλίας που θα πας, μπορείς να συνδυάσεις ένα κομψό και άνετο look με it-αξεσουάρ, όπως κάποιο καπέλο ή υπερμέγεθη γυαλιά ηλίου!

Μάρθα Οστιούνη

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη και με μεγάλη χαρά ζω πλέον στην Αθήνα. Ασχολούμαι με τη συγγραφή κειμένων για διάφορα θέματα καθώς επίσης και με τη διαχείριση λογαριασμών social media για διάφορες εταιρείες. Τον ελεύθερο μου χρόνο δαμάζω τις μπούκλες μου πίνοντας λευκό κρασί σε μικρά μέρη.

Χωρίς σχόλια

Το σχόλιο σας