Σωστή περιποίηση νυχιών για τη νέα σεζόν

Ό,τι πρέπει να ξέρετε για να φροντίζετε όπως πρέπει τα νύχια σας

Ξεκινήστε από τα χέρια

Η σωστή περιποίηση νυχιών, φυσικά ξεκινά από τα χέρια. Χρησιμοποιήστε ενυδατικές κρέμες χεριών, στις οποίες να αναγράφεται ότι ενυδατώνουν και τα νύχια, ενώ μπορείτε να προμηθευτείτε και το ειδικό λάδι για τα “πετσάκια”, το οποίο θα συμβάλλει σε ένα άψογο μανικιούρ και πεντικιούρ εύκολα και γρήγορα. Λαχανικά και φρούτα που ενυδατώνουν τον οργανισμό μας, όπως το αγγούρι και το καρπούζι, μπορούν επίσης να βοηθήσουν στη διατήρηση των άψογων άκρων.

Βρείτε το σωστό χρώμα

Ο μύθος που θέλει το καλοκαίρι να χρησιμοποιούμε σκούρα χρώματα -όπως κόκκινο και καφέ- και το καλοκαίρι πιο ανοιχτές και ζωηρές αποχρώσεις -όπως κοραλί και ροζ- έχει καταρριφθεί εδώ και πολύ καιρό. Το μόνο που έχει σημασία είναι το χρώμα που θα επιλέξετε να ταιριάζει στα χρώματά σας και, φυσικά, να αλλάζουν όσο το ηλιοκαμένο δέρμα σας γίνεται όλο και πιο σκούρο. Tip: Φέτος, η μόδα στο μανικιούρ επιτάσσει graphic σχέδια, ρίγες και art pop αισθητική. Τολμήστε τα!

Φυσική απολέπιση

Για να διώξετε τα νεκρά κύτταρα μπορείτε να δοκιμάσετε το εξής. Βρέξτε τα χέρια ή τα πόδια σας με χλιαρό νερό και στη συνέχεια τρίψτε τα για λίγα λεπτά με χοντρό αλάτι. Τέλος, ξεπλένετε με άφθονο καθαρό νερό και στεγνώστε καλά.

+1 Το πολυχρηστικό σαπούνι με τριαντάφυλλο και μαύρο πιπέρι της Apivita απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, αυξάνει τη μικροκυκλοφορία, ενυδατώνei σε βάθος και τονώνει την επιδερμίδα. Just perfect!

Photo: Fing’rs

Μάρθα Οστιούνη

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη και με μεγάλη χαρά ζω πλέον στην Αθήνα. Ασχολούμαι με τη συγγραφή κειμένων για διάφορα θέματα καθώς επίσης και με τη διαχείριση λογαριασμών social media για διάφορες εταιρείες. Τον ελεύθερο μου χρόνο δαμάζω τις μπούκλες μου πίνοντας λευκό κρασί σε μικρά μέρη.

Χωρίς σχόλια

Το σχόλιο σας