Ιδανικές τοποθεσίες για Camping στην Ελλάδα

Για τους λάτρεις των εναλλακτικών διακοπών και όχι μόνο, οι διακοπές σε camping γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλείς. Και λόγω της χαμηλής οικονομικής τους αξίας αλλά και λόγω της επαφής με την φύση. Της άμεσης, θα έλεγε κανείς, επαφής με τη φύση. Σε διάφορα σημεία της χώρας, σε νησιά και μη, υπάρχουν επίγειοι παράδεισοι, που είναι έτοιμοι να φιλοξενήσουν τις σκηνές και τις αιώρες σας. Κυρίως, να (σας) φιλοξενήσουν το καλοκαίρι σας!

Αρχικά, το Camping Λύχνος της ομώνυμης Παραλίας Λύχνος στην Πάργα, είναι μια τέλεια & «απομονωμένη» εμπειρία που αξίζει να ζήσετε έστω και μια φορά. Είτε με φίλους είτε με τον έρωτά σας, προσφέρει ακριβώς όλα όσα χρειάζεστε σε κάθε περίπτωση. Ησυχία, ξεκούραση, απόλαυση και ηρεμία, όλα σε ένα, στην ιδιωτική έκταση των 20 στρεμμάτων. Η θεά των κρυστάλλινων νερών, αλλά και το μυστήριο που εκπέμπουν οι θαλάσσιες σπηλιές αποτελούν έναν πολύ καλό λόγο για αυθημερόν εκδρομές στις γύρω παραλίες, με βαρκάκι. Παράλληλα, κατά τη διαμονή σας εκεί έχετε πολλές εναλλακτικές όσον αφορά τις δραστηριότητες: από καταδύσεις, ψαροντούφεκο και καγιάκ μέχρι ποδηλασία, ψάρεμα, θαλάσσια σπορ & συναυλίες.

Το γνωστό και μη εξαιρετέο Camping του Αρμενιστή, διάσημο κυρίως στις μικρές ηλικίες, μπορεί να φιλοξενήσει και μεγαλύτερα ζευγάρια, παρέες & οικογένειες. Και επειδή «σαν τη Χαλκιδική, δεν έχει», το συγκεκριμένο Camping διαθέτει και άλλους εναλλακτικούς τρόπους διαμονής, όπως τα τροχόσπιτα τα mobile homes και τα youth hostels. Όσον αφορά τις δραστηριότητες, ο Αρμενιστής είναι γνωστός για τις υπηρεσίες που προσφέρει στο νεανικό και μη κοινό:  από θαλάσσιο σκι και wakeboard σε καγιάκ & φουσκωτά θαλάσσια παιχνίδια και από beach volley και ποδόσφαιρο σε παιχνίδια μπάσκετ ή γιόγκα. Μη ξεχάσετε να παρακολουθήσετε και κάποια από τις προβολές του θερινού σινεμά που διαθέτει!

Το Camping Club Αγία Άννα στην Αγία Άννα Εύβοιας, χαρακτηρίζεται από την «αποξένωση» του και τα μοναδικά καταλύματα που προσφέρει. Από υπερσύγχρονες σκηνές, σε πολυτελή Bungalows αλλά και Studio, ξενώνες κλπ υπάρχουν πολλές επιλογές ανάλογα και με το budget. Σε σχέση με τις δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε, υπάρχουν μεταξύ άλλων μπαρ, pool bar, εστιατόριο, πισίνα, αλλά και γήπεδα μπάσκετ και beach volley. Πολλές φορές πραγματοποιούνται και διάφορες εκδηλώσεις ανάλογα με την περίοδο.

Τα Camping στην Ελλάδα και η έννοια του Camping γενικότερα αναπτύσσεται ολοένα και περισσότερο στο μυαλό των Ελλήνων και όχι μόνο στων Τουριστών. Γι’ αυτό και οι περισσότεροι αρχίζουν να ταυτίζονται και να επωμίζονται την ιδέα αυτή.

Μάρθα Οστιούνη

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη και με μεγάλη χαρά ζω πλέον στην Αθήνα. Ασχολούμαι με τη συγγραφή κειμένων για διάφορα θέματα καθώς επίσης και με τη διαχείριση λογαριασμών social media για διάφορες εταιρείες. Τον ελεύθερο μου χρόνο δαμάζω τις μπούκλες μου πίνοντας λευκό κρασί σε μικρά μέρη.

Χωρίς σχόλια

Το σχόλιο σας