Αφιερώμα τριχόπτωση: μη φρικάρεις!

http://stylespk.com

Ξέρουμε ότι είναι ευκολότερο να το λες από το να το τηρείς, αλλά πραγματικά, ηρέμησε! Ένας από τους σημαντικότερους λόγους της τριχόπτωσης θεωρείται και το άγχος, οπότε σκέψου πόσο περισσότερο επιβαρύνεις τον εαυτό σου!

Γιατί σε μένα;

Δε συμβαίνει μόνο σε εσένα, αλλά στο μισό αντρικό πληθυσμό. Η τριχόπτωση οφείλεται τόσο σε γενετικούς όσο και σε ορμονικούς παράγοντες και σύμφωνα με τους δερματολόγους, αν είναι γραμμένο στο DNA σου, δεν μπορείς -ακόμα- να το αποφύγεις. Τι μπορείς να κάνεις όμως; Να το επιβραδύνεις και ακολουθώντας κατάλληλες θεραπείες , να περιορίσεις τη δράση της τριχόπτωσης.

Κάνε φίλες σου τις βιταμίνες

Έρευνες απέδειξαν ότι η έλλειψη της βιταμίνης Α, έχει συνδεθεί με εύθραυστα και αδύναμα μαλλιά ενώ οι βιταμίνες C και Ε προλαμβάνουν τη γήρανση της τρίχας, χάρις στην αντιοξειδωτική τους δράση. Ξεκίνα λοιπόν τα φρούτα, ιδίως τα εσπεριδοειδή, και τα λαχανικά, τους ξηρούς καρπούς, τα φυτικά έλαια, τα αυγά, τα δημητριακά, τα ψάρια και τα συκώτια ή απλά να παίρνεις μια κάψουλα Hair-Vit 30 την ημέρα μαζί με το πρωινό σου. Το Hair-Vit 30 της HealthAid είναι ιδανικό για αδύναμα μαλλιά ενώ ενισχύει την κερατίνη και τα κάνει δυνατά, υγιή και ευκολοχτένιστα.

Κάνε μασάζ

Το παν στην τριχόπτωση είναι η σωστή κυκλοφορία του αίματος! Πρέπει να τονώσεις την κυκλοφορία του αίματος και να τροφοδοτήσεις τον θύλακα της τρίχας με φαρμακευτικό σαμπουάν κατά της τριχόπτωσης.

Εμπιστέψου τον φαρμακοποιό σου

etui-neoptide-homme-spray-100ml-01

Στην αγορά κυκλοφορούν τόσο συμπληρώματα διατροφής όσο και ειδικά σαμπουάν και λοσιόν, που μπορούν να δυναμώσουν την τρίχα αλλά και να ενεργοποιήσουν την τριχοφυΐα. Ένα προϊόν που εμπιστευόμαστε είναι το neoptide της DUCRAY το οποίο με την τριπλή ποτελεσματικότητα των δραστικών συστατικών ομαλοποιεί τον κύκλο ζωής της τρίχας, καταστέλλει την τριχόπτωση και μειώνει την όψη της «φαλάκρας».

Σε περίπτωση που τα μαλλιά σου συνεχίζουν να πέφτουν με πολύ γρήγορους ρυθμούς πρέπει να απευθυνθείς αμέσως στο δερματολόγο σου

Χωρίς σχόλια

Το σχόλιο σας